Persoonlijke aandacht

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is meer dan alleen een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die we onze klanten geven, met een uitstekende service en een groot en breed assortiment aan bieren, fris, wijnen en gedestilleerde dranken. Wij denken graag met onze klanten mee en dankzij de korte lijnen en het directe persoonlijke contact, kunnen we snel leveren. Ook als het om speciale gevallen of wensen gaat; wij lopen graag die extra meters voor u.

Breed assortiment

Met 3500 vierkante meter opslag voor de drankenhandel en nog eens 1700 vierkante meter voor de eindejaarsgeschenken, levert de Terborgse Wijncentrale al meer dan 25 jaar haar klanten op korte termijn een totaalassortiment. Hebben we het niet op voorraad? Dan zorgen we ervoor dat het zo snel mogelijk geleverd wordt.

Horeca drankenconcept

In de Engelse gelagkamer nemen we graag de tijd om uw wensen te inventariseren en onszelf voor te stellen. We presenteren dan graag onze nieuwe producten en inventariseren uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Kom gerust onder het genot van een kopje koffie of iets anders bespreken hoe de drankencollectie binnen uw bedrijf eruit zou kunnen zien. U kunt hiervoor het beste een afspraak maken via het contactformulier.

Onze merken

Ondanks dat we, als drankenhandel, vrijwel alle bekende merken leveren beschikken wij over het agentschap van onderstaande merken. Dit betekent dat wij bij desbetreffende merken de aangewezen partij zijn om in de regio mee samen te werken. Hieronder valt uiteraard de levering  van het product, maar ook bijvoorbeeld het barmateriaal, glaswerk of presentatiemateriaal.

Lees meer over de merken uit ons agentschap op de pagina Horeca.

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Daarnaast zijn wij regionaal beroemd om onze kerstpakketten, eindejaarsartikelen en drankpakketten als relatiegeschenk. Als specialist in kerstpakketten hebben we hiervoor een externe website gemaakt.

Kijkt u gerust eens op TWCkerstpakket voor meer informatie over onze kerstpakketten en relatiegeschenken.

"“Wij zijn een groothandel in horeca benodigdheden en we zijn trotse leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken.” "

Gerard Beijer

Actueel

Vacature: Commerciële duizendpoot met administratieve vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een Commerciële duizendpoot met administratieve vaardigheden die ons team komt versterken! Waar kom je te werken? Laten we onszelf eerst even voorstellen! Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht

meer
Vacature: Vrachtwagenchauffeur

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die ons team komt versterken! Waar kom je te werken? Laten we onszelf eerst even voorstellen! Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die we onze klanten

meer