Klein begonnen, maar in ruim 25 jaar uitgegroeid tot één van de speerpunten en specialismen van de Terborgse Wijncentrale: het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Met een variërend aanbod, bestaande uit zowel dranken en food, als non-food artikelen, of combinaties daarvan.

Kerstpakketten op maat

Jaarlijks stellen we ons assortiment samen met de laatste trends in kleur, stijl en lifestyle in gedachten.
Als specialist in kerstpakketten hebben we naast een ruimte keuze standaardpakketten, uiteraard ook maatwerk kerstpakketten. In onze sfeervolle showroom staan ruim 3500 artikelen voor u klaar waarmee elk gewenst, smaakvol en persoonlijk pakket kan worden samengesteld.

Kijk voor meer informatie op onze speciale kerstpakkettenwebsite: TWCkerstpakket.nl

Relatiegeschenken

Het hele jaar door staan wij voor u klaar als het gaat om relatiegeschenken. Gadgets, premiums, relatiegeschenken en promotioneel materiaal. Van de laatste trends tot hartverwarmende cadeau’s. In onze showroom hebben we een selectie van de mogelijkheden van ons uitgebreide assortiment geplaatst. Onder het genot van een kop koffie nemen wij de tijd om de wensen door te spreken. Wij denken graag mee en hebben de ervaring dat we altijd tot een passende invulling komen.

Bij relatiegeschenken draait het om persoonlijke aandacht en waardering. Pas wanneer er een glimlach op het gezicht van uw relatie verschijnt, zijn wij tevreden.

Wilt u meer weten over onze kerstpakketten en relatiegeschenken? Kom gerust langs in onze showroom op de Ettensestraat 19 in Terborg of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Actueel

Achterhoekse Zomerfair

Achterhoekse Zomerfair Op zondag 3 juni mag je de Achterhoekse Zomerfair bij Villa Ruimzicht in Doetinchem niet missen. Wij zijn trots partner van dit jaarlijkse event dat in het park direct naar Hotel Villa Ruimzicht voor de zevende keer plaats

meer
Terugblik Parkparade Doetinchem

Terugblik Parkparade Doetinchem Van 18 tot en met 21 juni was het weer tijd voor de Parkparade langs de Oude IJssel op de Bleek in Doetinchem. Voor jong en oud was er tijdens het Pinksterweekend van alles te doen en

meer