Klein begonnen, maar in ruim 25 jaar uitgegroeid tot één van de speerpunten en specialismen van de Terborgse Wijncentrale: het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Met een variërend aanbod, bestaande uit zowel dranken en food, als non-food artikelen, of combinaties daarvan.

Kerstpakketten op maat

Jaarlijks stellen we ons assortiment samen met de laatste trends in kleur, stijl en lifestyle in gedachten.
Als specialist in kerstpakketten hebben we naast een ruimte keuze standaardpakketten, uiteraard ook maatwerk kerstpakketten. In onze sfeervolle showroom staan ruim 3500 artikelen voor u klaar waarmee elk gewenst, smaakvol en persoonlijk pakket kan worden samengesteld.

Kijk voor meer informatie op onze speciale kerstpakkettenwebsite: TWCkerstpakket.nl

Relatiegeschenken

Het hele jaar door staan wij voor u klaar als het gaat om relatiegeschenken. Gadgets, premiums, relatiegeschenken en promotioneel materiaal. Van de laatste trends tot hartverwarmende cadeau’s. In onze showroom hebben we een selectie van de mogelijkheden van ons uitgebreide assortiment geplaatst. Onder het genot van een kop koffie nemen wij de tijd om de wensen door te spreken. Wij denken graag mee en hebben de ervaring dat we altijd tot een passende invulling komen.

Bij relatiegeschenken draait het om persoonlijke aandacht en waardering. Pas wanneer er een glimlach op het gezicht van uw relatie verschijnt, zijn wij tevreden.

Wilt u meer weten over onze kerstpakketten en relatiegeschenken? Kom gerust langs in onze showroom op de Ettensestraat 19 in Terborg of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Actueel

Vacature: Commerciële duizendpoot met administratieve vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een Commerciële duizendpoot met administratieve vaardigheden die ons team komt versterken! Waar kom je te werken? Laten we onszelf eerst even voorstellen! Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht

meer
Vacature: Vrachtwagenchauffeur

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die ons team komt versterken! Waar kom je te werken? Laten we onszelf eerst even voorstellen! Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die we onze klanten

meer