Evenementen

Vele evenementen en festivals in de wijde omtrek van de Achterhoek voorzien wij van drank. Fusten vol bier en koelkasten vol lekkere frisdranken. Dit kan voor ieder evenement of feest, klein- of grootschalig. Van huwelijken tot festivals. Het popfestival Huntenpop, dat jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers trekt, kan al jaren op onze bevoorrading en service rekenen. Naast dranken mogen wij bij dat evenement ook het tapmateriaal leveren. Een partnerschap waar we trots op zijn!

Verhuur van materialen

Naast de levering van drank, kunnen horeca relaties en organisatoren namelijk ook bij ons terecht voor materialen als taps, statafels, koelkasten, bierpaviljoens, koelbuffetten, voorzetrekken, glazen en zelfs schoonmaakartikelen. Het gaat te ver om alles in kaart te brengen, bekijk hieronder een impressie van de materialen.

Mocht u specifiek op zoek zijn naar iets dat hieronder niet in het overzicht bij staat, laat het ons dan gerust weten. Waarschijnlijk hebben we het al op voorraad of kunnen we dat razendsnel regelen.

Levering en ophalen

We snappen dat u uw handen vol heeft aan de organisatie van een evenement. Alle producten worden daarom op afspraak bij u afgeleverd en weer opgehaald. Daar heeft u geen omkijken meer naar. Indien u wenst, kunnen we zelfs meedenken met de organisatie van het evenement. Onze expertise en ervaring komt hierbij goed van pas.

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ervaar het gemak dat wij u kunnen bieden met ons totaalconcept. Neem gerust contact met ons op!

  • Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze producten?