Het merk Vrumona valt ook onder het agentschap van De Terborgse Wijncentrale. Wij verzorgen de distributie en verkoopondersteuning van deze merken in haar verkoopgebied.

Vrumona is in 1945 ontstaan door de samenkomst van enkele kleinere, zelfstandige frisdrankfabrikanten. De naam Vrumona is afgeleid van het woord VRU chtenli MONA de en is in 1947 ontstaan toen het bedrijf met zijn eerste limonade op de markt kwam. Aangezien suiker in de jaren na de oorlog beperkt verkrijgbaar was, betrof dit een ananaslimonade. Hier hoefde geen suiker aan toegevoegd te worden.

Inmiddels voert Vrumona een assortiment dat bestaat uit een combinatie van eigen merken (zoals Sisi, Royal Club en Sourcy) en wereldwijd bekende merken die onder licentie worden geproduceerd (zoals Pepsi, 7 Up en Gatorade).

Vrumona blijft haar producten door ontwikkelen en assortiment uitbreiden. Ook alle nieuwkomers in het assortiment zoals de 7Up Moijto, Sourcy Sprankelend, Rivella Cranberry of de Vitamin Water kan tot het assortiment van uw horecagelegenheid horen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van het juiste assortiment? Wij helpen u graag! Bel gerust voor een afspraak: 0315-323736.

"Het bedrijf Vrumona is in Nederland verantwoordelijk voor de productie en verkoop van bekende merken als Pepsi, Sisi en 7 Up."

Actueel

Achterhoekse Zomerfair

Achterhoekse Zomerfair Op zondag 3 juni mag je de Achterhoekse Zomerfair bij Villa Ruimzicht in Doetinchem niet missen. Wij zijn trots partner van dit jaarlijkse event dat in het park direct naar Hotel Villa Ruimzicht voor de zevende keer plaats

meer
Terugblik Parkparade Doetinchem

Terugblik Parkparade Doetinchem Van 18 tot en met 21 juni was het weer tijd voor de Parkparade langs de Oude IJssel op de Bleek in Doetinchem. Voor jong en oud was er tijdens het Pinksterweekend van alles te doen en

meer