De Terborgse Wijncentrale is in 1994 als eerste drankenhandel van Nederland begonnen met de Import van Veltins. Veltins is in 1824 opgericht in Grevenstein, in het hartje van Sauerland. Door gebruik te maken van zuiver bronwater uit eigen bron, vers geoogste hop en zomergerst is Veltins in staat om haar pilsener op traditioneel Duitse wijze volgens het Reinheitsgebot te brouwen. Hiermee is het een pils van hoogstaande kwaliteit. Ondanks dat in 1924 werd besloten om uitsluitend pils te brouwen, kent het merk inmiddels meerdere bieren.

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale heeft de volgende Veltins bieren op voorraad staan.

Veltins Premium Pilsener
Deze pils behoort in Duitsland tot een van de top premium merken. De uitstraling, kwaliteit en smaak staan garant voor kwaliteit. Natuurlijk wordt Veltins gebrouwen volgens het uit 1516 daterende “Reinheitsgebot”, dat als oudste levensmiddelenwet wereldberoemd is.
Bij ons te verkrijgen in de volgende inhouden: krat 24 x 0,33L, partyfust 10,4L, fust 30L en fust 50L.

Naast het Premium Pilsener bestaat het assortiment uit:

Grevensteiner Pilsener Original
Is een troebel pilsener, zoals dit in de 19e eeuw werd gebrouwen door de grondleggers van de hedendaagse Veltins brouwerij.
Bij ons te verkrijgen in de volgende inhoud: doos 8 x 0,5L, krat 20 x 0,33L en fust 30L.

Veltins alcoholvrij
Dit product wordt gebrouwen als pilsener, waaraan in een later stadium de alcohol wordt onttrokken. Daarom is dit product bijzonder smaakvol en smaakt het vooral niet zoet.
Bij ons te verkrijgen in de volgende inhoud: krat 24 x 0,33L

Veltins Radler 2,0% en 0,0%
Dit product is in 2013 in Duitsland als beste getest, met een uitstekende balans tussen zoet, fruitig en een bittertje, een optimale dorstlesser.
Bij ons allebei te verkrijgen in de volgende inhouden: krat 24 x 0,33L

Curuba V+
Is een exotische biermix uit 80% Veltins en 20% frisdrank. De exotische smaak van de Zuid-Amerikaanse curuba van banaan en passievrucht.
Bij ons te verkrijgen in de volgende inhoud: krat 24 x 0,33L