Als agent van Bavaria voert de Terborgse Wijncentrale tevens het agentschap over Swinckels. 

Swinckels is het premium pilsener dat wordt gebrouwen door Bavaria. Als agent van Bavaria voeren wij daarmee tevens het agentschap van Swinckels. Bij totstandkoming van het recept hebben de brouwers geput uit de rijke ervaring van zeven generaties brouwervaring binnen de familie Swinkels.

Superieur Pilsener

Toen de zevende generatie Swinkels het roer over nam van de zesde, werd het idee geboren om de overgang te vieren met een bijzonder pilsener, dat hun brouwtraditie meer dan waardig is. Ze gebruikten Cascade hop uit de Yakima vallei in de Verenigde Staten en Polaris hop uit Hallertau. Deze bijzondere hopsoorten combineerden ze met het gist dat exclusief voor de familie Swinkels wordt gekweekt. Hierdoor is een superieur Pilsener ontstaan: een uitgesproken, premium pilsener, met een frisse en verfijnde smaak die de bovenkant van de markt bedient.

Met de hoogwaardige en onderscheidende uitstraling biedt Swinckels een product dat boven de norm uitstijgt. De smaak en kwaliteit worden herkend en geliefd door iedere pilsliefhebber.