Als agent van Bavaria voert de Terborgse Wijncentrale tevens het agentschap over Swinckels. 

Swinckels is het premium pilsener dat wordt gebrouwen door Bavaria. Als agent van Bavaria voeren wij daarmee tevens het agentschap van Swinckels. Bij totstandkoming van het recept hebben de brouwers geput uit de rijke ervaring van zeven generaties brouwervaring binnen de familie Swinkels.

Superieur Pilsener

Toen de zevende generatie Swinkels het roer over nam van de zesde, werd het idee geboren om de overgang te vieren met een bijzonder pilsener, dat hun brouwtraditie meer dan waardig is. Ze gebruikten Cascade hop uit de Yakima vallei in de Verenigde Staten en Polaris hop uit Hallertau. Deze bijzondere hopsoorten combineerden ze met het gist dat exclusief voor de familie Swinkels wordt gekweekt. Hierdoor is een superieur Pilsener ontstaan: een uitgesproken, premium pilsener, met een frisse en verfijnde smaak die de bovenkant van de markt bedient.

Met de hoogwaardige en onderscheidende uitstraling biedt Swinckels een product dat boven de norm uitstijgt. De smaak en kwaliteit worden herkend en geliefd door iedere pilsliefhebber.

 

 

Actueel

Achterhoekse Zomerfair

Achterhoekse Zomerfair Op zondag 3 juni mag je de Achterhoekse Zomerfair bij Villa Ruimzicht in Doetinchem niet missen. Wij zijn trots partner van dit jaarlijkse event dat in het park direct naar Hotel Villa Ruimzicht voor de zevende keer plaats

meer
Terugblik Parkparade Doetinchem

Terugblik Parkparade Doetinchem Van 18 tot en met 21 juni was het weer tijd voor de Parkparade langs de Oude IJssel op de Bleek in Doetinchem. Voor jong en oud was er tijdens het Pinksterweekend van alles te doen en

meer