Met het agentschap van La Trappe hebben wij een samenwerking met een bijzonder biermerk.

La Trappe wordt gebrouwen in de abdij Koningshoeven te Berkel-Enschot en is het eerste (en tot voor kort enige) officiĆ«le Trappistenbier van Nederland. Een bier mag zich namelijk pas ‘Trappistenbier’ noemen als er daadwerkelijk monniken actief zijn betrokken bij het brouwproces.

Met een volwaardig assortiment van diverse speciaalbieren is La Trappe de belangrijkste speciaalbierpartner van de Terborgse Wijncentrale. Van de Witte Trappist tot aan de Quadrupel; het gehele assortiment is van hoogstaande kwaliteit en wordt met dezelfde zorg gebrouwen. Als beste voorbeeld hiervan kan de La Trappe Bock worden genoemd, deze werd in 2014 uitgeroepen tot beste Bockbier van Nederland, een prestigieuze prijs in de bierwereld.

Heeft u interesse om (een gedeelte van) het assortiment van La Trappe te schenken in uw horecagelegenheid? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Actueel

Achterhoekse Zomerfair

Achterhoekse Zomerfair Op zondag 3 juni mag je de Achterhoekse Zomerfair bij Villa Ruimzicht in Doetinchem niet missen. Wij zijn trots partner van dit jaarlijkse event dat in het park direct naar Hotel Villa Ruimzicht voor de zevende keer plaats

meer
Terugblik Parkparade Doetinchem

Terugblik Parkparade Doetinchem Van 18 tot en met 21 juni was het weer tijd voor de Parkparade langs de Oude IJssel op de Bleek in Doetinchem. Voor jong en oud was er tijdens het Pinksterweekend van alles te doen en

meer