Eén van de meest herkenbare frisdrankmerken ter wereld is Coca-Cola.

De Terborgse Wijncentrale is als agent verbonden aan the Coca-Cola Company, het bedrijf achter onder andere Coca-Cola, Fanta en Sprite. De Terborgse Wijncentrale verzorgt de distributie en verkoopondersteuning van Coca-Cola onder haar klanten.

Coca-Cola is natuurlijk een merk dat geen uitleg nodig heeft. Iedereen kent de rood-witte blikjes of flesjes en de Coca-Cola light en Zero varianten. Een zeer bekend merk en vaak gevraagd in horecagelegenheid als het gaat om frisdrank. Nog altijd in strijd met Pepsi om het grootste marktaandeel. Gelukkig bieden wij beiden merken zodat er voor iedere uitbater wat wils is.

Achtergrond Coca-Cola

Coca-Cola is in 1886 uitgevonden door apotheker John Pemberton. Na een aantal wijzigingen van het recept werd in 1905 de definitieve formule ontwikkeld. Het drankje werd snel populair. Inmiddels is The Coca-Cola Company uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld, met activiteiten in meer dan 200 landen en een breed scala aan merken.

Actueel

Achterhoekse Zomerfair

Achterhoekse Zomerfair Op zondag 3 juni mag je de Achterhoekse Zomerfair bij Villa Ruimzicht in Doetinchem niet missen. Wij zijn trots partner van dit jaarlijkse event dat in het park direct naar Hotel Villa Ruimzicht voor de zevende keer plaats

meer
Terugblik Parkparade Doetinchem

Terugblik Parkparade Doetinchem Van 18 tot en met 21 juni was het weer tijd voor de Parkparade langs de Oude IJssel op de Bleek in Doetinchem. Voor jong en oud was er tijdens het Pinksterweekend van alles te doen en

meer