Eén van de meest herkenbare frisdrankmerken ter wereld is Coca-Cola.

De Terborgse Wijncentrale is als agent verbonden aan the Coca-Cola Company, het bedrijf achter onder andere Coca-Cola, Fanta en Sprite. De Terborgse Wijncentrale verzorgt de distributie en verkoopondersteuning van Coca-Cola onder haar klanten.

Coca-Cola is natuurlijk een merk dat geen uitleg nodig heeft. Iedereen kent de rood-witte blikjes of flesjes en de Coca-Cola light en Zero varianten. Een zeer bekend merk en vaak gevraagd in horecagelegenheid als het gaat om frisdrank. Nog altijd in strijd met Pepsi om het grootste marktaandeel. Gelukkig bieden wij beiden merken zodat er voor iedere uitbater wat wils is.

Achtergrond Coca-Cola

Coca-Cola is in 1886 uitgevonden door apotheker John Pemberton. Na een aantal wijzigingen van het recept werd in 1905 de definitieve formule ontwikkeld. Het drankje werd snel populair. Inmiddels is The Coca-Cola Company uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld, met activiteiten in meer dan 200 landen en een breed scala aan merken.

Actueel

Vacature: Commerciële duizendpoot met administratieve vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een Commerciële duizendpoot met administratieve vaardigheden die ons team komt versterken! Waar kom je te werken? Laten we onszelf eerst even voorstellen! Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht

meer
Vacature: Vrachtwagenchauffeur

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die ons team komt versterken! Waar kom je te werken? Laten we onszelf eerst even voorstellen! Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die we onze klanten

meer