De Terborgse Wijncentrale is in 1994 als eerste in Nederland begonnen met de import van Veltins. Inmiddels zijn wij als agent verantwoordelijk voor de import, distributie en verkoopondersteuning in geheel Oost-Nederland, waar het als één van de meest bekende en aansprekende Duitse biermerken, inmiddels een vertrouwd en geliefd merk is in de horeca.

Veltins is in 1824 opgericht in Grevenstein, in het hartje van Sauerland. Door gebruik te maken van zuiver bronwater uit eigen bron, vers geoogste hop en zomergerst is Veltins in staat om haar pilsener op traditioneel Duitse wijze volgens het Reinheitsgebot te brouwen. Hiermee is het een pils van hoogstaande kwaliteit. Ondanks dat in 1924 werd besloten om uitsluitend pils te brouwen, kent het merk inmiddels meerdere bieren. Naast de alcoholvrije variant zijn de Veltins Radler, Grevensteiner en V+ Curuba inmiddels vertrouwde bieren in het assortiment.

Heeft u interesse om zelf Veltins te schenken in uw horecagelegenheid, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Veltins Pokal
Veltins Szeneglas
Veltins Grevensteiner
Veltins Radler
Veltins V+ Curuba