De Terborgse Wijncentrale is al geruime tijd als agent verbonden aan Bavaria. Buiten de uitstekende kwaliteit van het bier en de prettige samenwerking vinden wij het ook prettig dat Bavaria nog altijd een zelfstandig, oer-Hollands familiebedrijf is. Hier herkennen wij ons als de Terborgse Wijncentrale (zelf ook een familiebedrijf) in terug. Als agent zijn wij verantwoordelijk voor de distributie en verkoopondersteuning in geheel Oost-Nederland.

Bierbrouwer Bavaria is het op een na oudste familiebedrijf in Nederland. In totaal werken er ongeveer 1000 mensen voor Bavaria, in binnen- en buitenland. Onder leiding van de familie Swinkels wordt in de brouwerij van Bavaria in het Zuiden van Nederland al zeven generaties bier gebrouwen volgens een uniek familierecept. Zo wordt de beste kwaliteit al sinds 1719 gewaarborgd. Pure ingredi├źnten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater en vermout Bavaria haar eigen gerst.

Naast het traditionele Bavaria Premium zijn ook de Bavaria Radler, de alcoholvrije Bavaria 0.0 en de Bavaria Bok geliefd bij de consument. Heeft u interesse om zelf Bavaria te schenken in uw horecagelegenheid, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!