Wil jij graag werken bij een mooi Achterhoeks familiebedrijf als magazijnmedewerker? Lees dan verder en solliciteer direct!

Waar kom je te werken?
Laten we onszelf eerst even voorstellen! Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die we onze klanten geven, met een uitstekende service en een groot en breed assortiment aan bieren, fris, wijnen en gedestilleerde dranken. Wij denken graag met onze klanten mee en dankzij de korte lijnen en het directe persoonlijke contact, kunnen we snel leveren.

Wat ga je doen?
Wij zoeken een fulltime magazijnmedewerker voor in de dagdienst. Je komt te werken op de horeca-afdeling. Dit houdt in dat jij er dagelijks voor zorgt dat restaurants, cafés, hotels, sportverenigingen, vakantieparken, zorgcomplexen in heel Nederland beleverd worden. Als magazijnmedewerker ben jij de schakel tussen verkoop, het magazijn en de logistiek, kortom je bent betrokken bij het gehele logistieke proces.

Een dag als magazijnmedewerker bij De Terborgse Wijncentrale bestaat uit de volgende taken:
• Het picken, controleren en het klaar zetten van orders aan de hand van pakbonnen;
• Het inruimen van goederen;
• Het opruimen van de retouremballage;
• Verantwoordelijkheid voor de inkomende goederen;
• De THT controles;
• Het magazijn schoon en opgeruimd te houden;
• Je bent één keer in de zes weken medeverantwoordelijk voor de weekenddienst;

We zijn erg benieuwd naar welke kennis en/of ervaringen jij hebt. Heb jij geen ervaring, maar wel de motivatie om ons magazijn te komen versterken? Solliciteer dan direct en wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Wat vragen wij?
• Je hebt een heftruckcertificaat (heb je deze niet, dan kun je deze via ons behalen)
• Je kan zelfstandig werken en bent flexibel (geen acht tot vijf mentaliteit);
• Je bent communicatief vaardig;
• Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je bent klantgericht en maakt net die extra meters voor klant;
• Je bent niet vies van fysiek werk;

Wat bieden wij?
Voor deze vacature bieden we een uitstekend marktconform salaris. Bij goed functioneren een zeer grote kans op een vaste aanstelling. Daarnaast heerst er een fijne informele werksfeer. Regelmatig hebben we een vrijdagmiddagborrel, personeelsfeesten, spelen we een potje darten in de pauze én misschien wel het belangrijkste; we hebben een eigen snackcorner! Word jij onze nieuwe magazijnmedewerker? Leuk!

Mail je motivatiebrief en CV naar: info@terborgse-wijncentrale.nl Je krijgt direct een bevestigingsmail van ons als je sollicitatie binnen is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Houd voor de zekerheid je spam box goed in de gaten! Je kunt natuurlijk ook bellen naar 0315-323736. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

 

Actueel

Vacature: Commerciële duizendpoot met administratieve vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een Commerciële duizendpoot met administratieve vaardigheden die ons team komt versterken! Waar kom je te werken? Laten we onszelf eerst even voorstellen! Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht

meer
Vacature: Vrachtwagenchauffeur

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die ons team komt versterken! Waar kom je te werken? Laten we onszelf eerst even voorstellen! Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die we onze klanten

meer