Naast horecaleverancier zijn wij ook gespecialiseerd in de verzorging van evenementen en de verhuur van materialen in de zakelijke branche. Naast uiteraard de drank kunt u bij ons terecht voor materialen als taps, statafels, koelkasten, bierpaviljoens, koelbuffetten, voorzetrekken, glazen en zelfs schoonmaakartikelen Dit kan voor ieder evenement, klein- of grootschalig. Van huwelijken tot festivals. Zo beleveren wij de drank en het tapmateriaal bij vele festivals en evenementen in de Achterhoek en omstreken, waaronder popfestival Huntenpop, dat ieder jaar zo’n twintigduizend bezoekers trekt. Hier zijn wij trots op!

Buiten de levering van materiaal en drank denken wij op uw verzoek graag met u mee bij de organisatie van uw evenement. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ons goed inleven in uw individuele wensen en voorkeuren, waardoor ieder evenement weer speciaal wordt.

De producten worden op afspraak bij u afgeleverd en weer opgehaald. Een zorg minder voor de gastheer- of vrouw die zich volledig op de gasten kan richten. Dat is de Achterhoekse mentaliteit die we bij de Terborgse Wijncentrale hoog in het vaandel hebben staan:

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Een impressie van onze materialen:

Huntenpop
Huntenpop (foto: Stan Bouman)
bierpaviljoen
Bierpaviljoens
koelbuffet
Koelbuffetten
Statafels
Statafels
Bierpaviljoen
Bierpaviljoens
Koelkasten
Koelkasten
Voorzetrekken
Voorzetrekken
tap
Taps
koelaanhangers
Koelaanhangers
tapbuffet
Tapbuffetten
Tap snelkoelers
Tap snelkoelers