Terborgse Wijncentrale  

De Terborgse Wijncentrale

is een groothandel in wijnen, dranken en leverancier van kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en alle mogelijke benodigdheden voor een geslaagd feest.

Wij denken graag met de klant mee om ieder feest tot een succes te maken. En daar komt vaak meer bij kijken dan alleen gasten voorzien van een hapje en een drankje.

Kerstpakketten

Het is weer tijd om uw kerstpakketten te bestellen.
Bekijk voor alle informatie over onze kerstpakketten onze compleet vernieuwde kerstpakkettenwebsite! Vanaf 1 september kunt u hier ook via onze webshop uw kerstpakketten bestellen. Daarnaast blijft u, als vanouds, welkom in onze showroom.


Terborgse Wijncentrale   Terborgse Wijncentrale   Terborgse Wijncentrale   Terborgse Wijncentrale

Horeca

De Terborgse Wijncentrale is in de Achterhoek en wijde omgeving bij horecaondernemingen en grootverbruikers een vertrouwd gezicht op het gebied van wijnen, frisdranken, bieren, sappen, gedistilleerd, snoepwaren, schoonmaakproducten, kerstpakketten en relatiegeschenken.

Verhuur

Met onze flexibele verhuurservice bieden we een helpende hand voor ieder huwelijk, receptie, verjaardag, festival, of ander mogelijk feest. Behalve uiteraard de drank, zorgen onder meer onze taps, praattafels, koelkasten, bierpaviljoens, koelbuffetten, glazen en zelfs schoonmaakartikelen voor de juiste randvoorwaarden op ieder evenement.

Kerstpakketten

Al zo’n 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in eindejaarsgeschenken, zowel in dranken en food, als non-food artikelen of combinaties daarvan. Regelmatig bezoeken we beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends in kleuren, stijlen, lifestyle artikelen en originele verpakkingsmogelijkheden.

Acties

Regelmatig zullen wij op deze pagina speciale acties gaan presenteren waardoor u nieuwe of voorheen onbekende producten kunt uitproberen voor een aantrekkelijke prijs. Ook bestaande producten uit uw assortiment kunnen gepresenteerd gaan worden.