Wij zijn een groothandel in wijnen, dranken en leverancier van kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en alle mogelijke benodigdheden voor een geslaagd feest.

Wij denken graag met de klant mee om ieder feest tot een succes te maken. En daar komt vaak meer bij kijken dan alleen gasten voorzien van een hapje en een drankje. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ons goed inleven in individuele wensen, ideeën en voorkeuren.

De Terborgse Wijncentrale onderscheidt zich onder meer door persoonlijke aandacht, uitstekende service en een groot en breed assortiment aan bieren, fris, wijnen en gedestilleerde dranken. In speciale wensen kan bovendien snel worden voorzien. Dankzij korte lijnen en direct persoonlijk contact wordt iedere klant op zijn of haar wenken ‘bediend’.

Met 3500 vierkante meter opslag voor de drankenhandel en nog eens 1700 vierkante meter voor de eindejaarsgeschenken, levert de Terborgse Wijncentrale al meer dan 25 jaar haar klanten op korte termijn een totaalassortiment. Wij verzorgen voor horecazaken het hele drankenconcept, maar richten ons ook op kerstpakketten, eindejaarsartikelen en drankpakketten als relatiegeschenk.

In de Engelse gelagkamer nemen we graag de tijd om uw wensen te inventariseren en onszelf voor te stellen, onder het genot van een kop koffie of iets anders.

Bekijk onze brochure

Bekijk onze brochure

Onze merken

Ondanks dat we, als drankenhandel, vrijwel alle bekende merken leveren beschikken wij over het agentschap van onderstaande merken. Dit betekent dat wij bij desbetreffende merken de aangewezen partij zijn om in de regio mee samen te werken. Hieronder valt uiteraard de levering  van het product, maar ook bijvoorbeeld het barmateriaal, glaswerk of presentatiemateriaal.