Als drankenhandel ligt onze focus op het bedienen van de horeca. Wij hebben de overtuiging dat iedere horecazaak uniek is en dan ook een uniek drankenconcept hoort te hebben. Met ons brede én diepe assortiment aan bier, wijn, fris en gedistilleerd zijn wij in staat om iedere horecazaak een uniek drankenconcept te bieden. Ook maken wij graag van onze jarenlange ervaring gebruik om u van passend advies te voorzien. Uiteraard met betrekking tot uw drankenassortiment, maar ook over verdere zaken denken we graag met u na. Persoonlijke aandacht is voor ons dan ook een belangrijke pijler, hiermee willen we meer zijn dan alleen een leverancier voor de horeca.

Uitgebreid assortiment

Als agent van Bavaria; Veltins; Swinckels’; La Trappe; Coca Cola en Vrumona (Pepsi) ligt onze kracht bij deze merken. Ook de overige grote merken zijn echter via ons te verkrijgen. Daarnaast hebben wij een ruime selectie aan speciaalbieren, waaronder bijna alle Trappistenbieren.
Verder zijn wij het aan onze naam verplicht om een ruime selectie wijn te voeren. Van alle bekende variaties uit alle bekende wijnlanden hebben wij dan ook standaard meerdere varianten op voorraad. Zit hier niet helemaal bij wat u zoekt? Dan gaan wij samen met u op zoek naar de wijn die wél perfect bij uw zaak past. Ook in gedistilleerd hebben wij een ruime keus. Ook dit varieert van een koffielikeurtje tot aan een Single Malt Whisky van 21 jaar oud.

Buiten de drank kunt u bij ons ook terecht voor o.a. glaswerk, snoepgoed, schoonmaakartikelen en disposables. Hiermee zijn wij een totaalleverancier voor de horeca.

horeca
Gelagkamer

Engelse gelagkamer

Onze gelagkamer is een sfeervol en warm ingerichte ruimte waar het goed toeven is en waar proeverijen en presentaties volledig tot hun recht komen. De jaarlijkse bokbieravond of de start van het witbierseizoen krijgen een feestelijk tintje in de warme ambiance van de gelagkamer. We presenteren hier graag onze nieuwe producten en inventariseren uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Hiermee proberen we, buiten onze rol als leverancier, ook een verbindende rol te spelen tussen onze relaties.